ID: #13740

Reflektor Led 6000K 3500Lm 65Cm Fx500-Sp Osram

190,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stock i limituar
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Dritat ndihmëse LED rrisin kënaqësinë e drejtimit

Ndriçim i përmirësuar i fushës së largët në rrugët e errëta rurale dhe të pista – nuk është problem për LEDriving Lightbar FX500-SP. 20 LED-të e tij intensive dhe me performancë të lartë i japin rrezes së lartë LED një distancë drite deri në 450 metra dhe sigurojnë siguri të përmirësuar rrugore për drejtuesit.Edhe në muzg ose në kushte të komprometuara ndriçimi, shufrat LED për automobila ofrojnë kushte të dritës së ditës me një 6000 Kelvin të fortë pa verbuar pa nevojë trafikun që vjen. Dizajni inteligjent i reflektorit e devijon dritën nga LED, në mënyrë që trafiku që vjen përballë të ekspozohet vetëm në mënyrë indirekte ndaj dritës. Drita shpërndahet në mënyrë të barabartë në një kënd pesë gradë.E fortë, e qëndrueshme dhe e gjithanshmePavarësisht nëse përdoret si një dritë pune LED ose si një rreze e gjatë ndihmëse për makinën – performanca e fuqishme dhe jeta e gjatë e LEDriving Lightbar FX500-SP e bëjnë atë një zgjedhje bindëse. I pajisur për një gamë të gjerë përdorimesh, ai kundërshton faktorët mjedisorë dhe është veçanërisht i fortë falë mjeshtërisë cilësore të materialeve të tij dhe lenteve polikarbonat që mbahen fort.Sistemi i integruar i drejtuesit dhe menaxhimit termik rregullon temperaturën e fenerëve LED të automobilave dhe parandalon dëmtimin e shkaktuar nga mbinxehja. Mbrojtja e plotë e polaritetit siguron që LED-të të fiken automatikisht në rast të tensionit të tepërt.Shkëlqimi për një gamë të gjerë përdorimesh LEDriving Lightbar FX500-SP është kënaqësi e pastër si në rrugë ashtu edhe jashtë rrugës. Drita ndihmëse LED e përputhshme me ECE siguron shikueshmëri më të mirë dhe në këtë mënyrë siguri të përmirësuar në rrugë. Përveç kësaj, ai shton një prekje të zgjuar që përmirëson stilin jashtë rrugës të automjetit.

Feneri LED mund të montohet në shumë automjete 12 V, si dhe në makina bujqësore, automjete komunale, rekreative, jashtë rrugës dhe automjete 4×4. Paketa e energjisë me një shkëlqim intensiv 3500 lumen shënon efikasitetin më të lartë optik dhe shpërndarjen homogjene të dritës me shkëlqim të reduktuar.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

OFF-ROAD

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni