ID: #13743

Reflektor Led 6000K 4100Lm 58Cm Vx500-Cb Osram

115,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Produkti i fundit në stock
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Jepni dritën në jetë me dritat e drejtimit dhe të punës OSRAM LEDriving

Parashikim i konsiderueshëm në rrugët e errëta të fshatit, shtigjet pyjore, jashtë shtigjeve të rrahura, jashtë rrugës dhe rrugës – kjo mund të arrihet me OSRAM LEDriving Lightbar VX500-CB. Me 48 LED-të e tij të fuqishëm me jetëgjatësi me performancë të lartë, OSRAM LEDriving Lightbar VX500-CB ka një rreze deri në 238 metra dhe kështu i ofron shoferit largpamësi mbresëlënëse në rrugë dhe jashtë rrugës. Edhe në dritë të dobët dhe dukshmëri të reduktuar për shkak të ndikimeve të jashtme mjedisore, OSRAM LEDriving Lightbar VX500-CB me deri në 6000 Kelvin mund të sigurojë kushte të ngjashme me dritën e ditës. Paketa e rrymës me deri në 4100 lumen shkëlqim shënon efikasitetin më të lartë optik dhe shpërndarjen homogjene të dritës. Kjo rezulton në mundësinë e një pamjeje të përmirësuar për ju dhe dukshmërinë e përmirësuar të automjetit tuaj nga përdoruesit e tjerë të rrugës, dhe rrjedhimisht edhe rritjen e sigurisë në rrugë dhe jashtë rrugës.Qoftë në rrugë apo jashtë rrugës – OSRAM LEDriving Lightbar VX500-CB bën përshtypje me performancën e tij të fuqishme dhe një jetë të gjatë shërbimi deri në 5000 orë. I zbatueshëm i gjithanshëm, ai sfidon ndikimet e shumta mjedisore dhe, falë materialeve me cilësi të lartë, si kutia e aluminit dhe thjerrëza e qëndrueshme polikarbonat, është veçanërisht e lehtë dhe në të njëjtën kohë e fortë dhe rezistente. OSRAM LEDriving Lightbar VX500-CB është testuar dhe vërtetuar me IP-Protection Class IP67 në laboratorin tonë të simulimit mjedisor të certifikuar DIN për ndikime ekstreme të jashtme në lidhje me ujin, pluhurin, ndikimet, nxehtësinë, të ftohtin dhe dridhjet e përhershme. Drejtuesi i integruar dhe sistemi i menaxhimit termik rregullojnë temperaturën e shiritit të dritës LED dhe kështu mund të parandalojnë dëmtimin nga mbinxehja. Mbrojtja e polaritetit pengon polaritetin e gabuar të furnizimit me tension dhe kështu mund të parandalojë dëmtimet e mundshme duke fikur automatikisht LED-të. Në rrugë dhe jashtë rrugës, OSRAM LEDriving Lightbar VX500-CB është një shtesë efektive dhe efikase për automjetin tuaj. Asnjë regjistrim ose regjistrim në dokumentet e automjetit nuk është i nevojshëm për këto drita lëvizëse LED të certifikuara nga ECE2).Numri i referencës ECE: 17.5.OSRAM LEDriving Lightbar VX500-CB mund të lidhet me makina, kamionë, makineri bujqësore, makineri bujqësore, automjete komerciale, automjete ndërtimi, karvanë, automjete jashtë rrugës dhe quads2).

OSRAM LEDriving VX500-CB është i gjithanshëm i zbatueshëm dhe fleksibël në përdorim.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

OFF-ROAD

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni