Politika e privatësisë

1. Hyrje

Mirë se vini në Lisi-M!! Ne jemi të përkushtuar të mbrojmë privatësinë e klientëve tanë dhe të sigurojmë një përvojë të sigurt blerjeje në internet. Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan llojet e informacionit personal që mbledhim, mënyrën se si përdoren dhe hapat që marrim për të siguruar që të dhënat tuaja personale të trajtohen siç duhet.

2. Mbledhja e informacionit

Ne mbledhim informacion nga ju kur përdorni formularin tonë të kontaktit dhe gjatë procesit të blerjës. Të dhënat që ne mbledhim përfshijnë:

Formulari i kontaktit

 • Emri
 • Mbiemri
 • Email
 • Numri i telefonit

Checkout:

 • Emri
 • Mbiemri
 • Regjioni
 • Rruga
 • Shteti
 • Numri i telefonit
 • Email

3. Përdorimi i informacionit

Informacioni që na jepni përdoret për të përpunuar porositë tuaja, për të menaxhuar llogarinë tuaj, për të personalizuar përdorimin tuaj të faqes së internetit dhe për të postuar oferta të produkteve dhe shërbimeve të tjera që ju ofrojmë, nëse ju jeni dakord. Ne gjithashtu mund të përdorim të dhënat tuaja të kontaktit për të komunikuar me ju në lidhje me porositë tuaja ose çdo pyetje që keni bërë.

4. Mbrojta e të dhënave

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal. Faqja jonë e internetit është e koduar me teknologjinë SSL dhe të gjitha informacionet e ndjeshme që jepni transmetohen nëpërmjet teknologjisë Secure Socket Layer (SSL) dhe më pas kodohen në bazën tonë të të dhënave.

5. Qasja e palëve të treta

Ne nuk shesim, ose transferojmë te palët e jashtme informacionin tuaj personal të identifikueshëm. Kjo nuk përfshin palët e treta të besuara që na ndihmojnë në funksionimin e faqes sonë të internetit, kryerjen e biznesit tonë ose shërbimin ndaj jush, për sa kohë që ato palë bien dakord ta mbajnë këtë informacion konfidencial.

6. Pëlqimi

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të privatësisë.

7. Ndryshimet në politikën e privatësisë

Politika jonë e privatësisë mund të ndryshojë herë pas here. Ne do të postojmë çdo ndryshim në këtë faqe dhe, nëse ndryshimet janë të rëndësishme, ne do të ofrojmë një njoftim më të detajuar.

8. Kontakti

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin në faqen tonë të internetit.

Email: marketing@lisi-m.com
Email: dyqani2@lisi-m.com
Lokacioni: LISI-M – Llapnasellë
Telefon: +383 49 974 002