ID: #13741

Reflektor Led 6000K 3900Lm 55Cm Sx500-Sp Osram

190,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Produkti i fundit në stock
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Fuqia LED e qëndrueshme për siguri të përmirësuar rrugore

Teknologjia inteligjente e ndriçimit plotëson një jetëgjatësi të gjatë me dritën lëvizëse LEDriving Lightbar SX500-SP. Me një jetëgjatësi prej 5000 orësh, drita ndihmëse LED me miratim të certifikuar ofron siguri të shtuar dhe afatgjatë në rrugë. Me një ndriçim prej një luksi, rrezja nga drita ndihmëse LED mund të arrijë deri në 360 metra me një kënd rreze prej tetë gradë. 18 LED me performancë të lartë prodhojnë një shkëlqim që është veçanërisht i dobishëm për shoferët në rrugë të pandritura dhe në kushte të vështira dukshmërie. Dizajni inteligjent i reflektorit të shiritit LED për makina siguron efikasitet optik shumë të lartë me shpërndarje uniforme të dritës dhe shkëlqim të reduktuar për trafikun që vjen. Shkëlqimi i reduktuar në veçanti llogaritet si një aspekt tjetër i rëndësishëm i sigurisë rrugore.Por dalja e dritës nga drita e lartë LED 3900 lumen nuk është e vetmja veçori që i jep dritës tërheqjen e saj: Ai gjithashtu rrit pamjen jashtë rrugës të automjetit. Qëndrueshme Dritë lëvizëse LED për kënaqësi të sigurt ngarje. Përdorimi i përditshëm kërkon shumë nga materiali i përdorur. Prandaj, dritat ndihmëse LED janë të pajisura me një lente polikarbonate me përdorim të gjatë. Drita e drejtimit funksionon gjithashtu në temperatura ekstreme të ajrit që variojnë nga -30 në 60 gradë Celsius. Një drejtues i integruar dhe sistem i menaxhimit termik rregullon gjenerimin e nxehtësisë gjatë funksionimit dhe mbron 18 LED me performancë të lartë nga mbinxehja e mundshme. Mbrojtja nga mbi dhe nën tension e prish automatikisht qark kur fuqia tejkalon rrymën e paracaktuar për një kohë të caktuar. Ky funksion praktik siguron mbrojtje shtesë nga dëmtimet operacionale.

Shiriti LEDriving Lightbar SX500-SP LED është i përshtatshëm për makina, 4×4 dhe automjete jashtë rrugës dhe për automjete komunale dhe industriale. Falë dimensioneve kompakte të montimit, edhe automjetet bujqësore mund të përfitojnë nga shkëlqimi intensiv i dritës ndihmëse LED.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

OFF-ROAD

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni