ID: #13839

Polir Profesional Extra Coarse Compound T5 1l 53365

65,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Lloku ynë më i fuqishëm i lëmimit për veshjet e pastra të automobilave.Efekt maksimal i lëmimit me teknologjinë më të fundit të gërryes.Heq 1200 njolla lëmimi në kohën më të shkurtër.Lustrohet me një shkëlqim të lartë dhe përmirësohet me përbërje të shkëlqyeshme dhe TFF Finish pa të meta.Pluhurim minimal dhe kohë e gjatë pune.

Informacion shtesë

Nënkategoria

HOBBY LINE

Grupi

AUTO

Brendi

TURTLE WAX

Ju gjithashtu mund të pëlqeni