ID: #4

Aditiv Pastrues Sistemit Naftes Ds-900

7,80
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Në çdo blerje mbi 15€, posta falas!
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

ABRO’s Diesel System Cleaner është një zgjidhje e klasit të lartë për trajtimin e naftës, e krijuar për të rritur ndjeshëm ekonominë tuaj të karburantit me naftë, ndërkohë që rikthen fuqinë maksimale të motorit tuaj. Ky produkt rezulton veçanërisht efektiv në motorët e zakonshëm me presion të lartë. Pastruesi ynë i sistemit me naftë punon pa u lodhur duke pastruar injektorët e karburantit, valvulat e marrjes dhe kolektorët, duke reduktuar rrjedhimisht depozitimet në zona vitale si dhoma e djegies dhe portat e marrjes. Ky veprim i fortë pastrimi kontribuon ndjeshëm në funksionalitetin e motorit. Një bazë në kontrollin e emetimeve, ky trajtim i aditivëve me naftë redukton në mënyrë aktive tymin e zi dhe emetimet e dëmshme, duke ndihmuar më pas në kalimin e testeve të shkarkimeve. Është një hap i vetëdijshëm drejt praktikës së drejtimit më miqësor ndaj mjedisit. Shtesa e karburantit me naftë është formuluar për të reduktuar emetimet e tymit të zi dhe shkarkimin në mënyrë efektive. Produkti është i paketuar në mënyrë të përshtatshme në një shishe që derdhet lehtë dhe trajton në mënyrë efikase 15-18 litra naftë, duke përzier pa probleme efikasitetin me përdorshmërinë. Për më tepër, aditivi ynë i trajtimit me naftë vepron si një pastrues i injektorit të karburantit dizel, duke rritur ndjeshëm performancën e motorit tuaj me naftë, duke siguruar një funksionim të qetë. Pastruesi i Sistemit Diesel ABRO qëndron si një zgjidhje gjithëpërfshirëse për performancën optimale të motorit tuaj me naftë.

Informacion shtesë

Nënkategoria

ADITIVA

Grupi

AUTO

Brendi

ABRO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni