ID: #18085

Lampa Led 921dwp-02b 2w 12v W2.1×9.5d

24,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Zëvendësimi i llambave LED W16W

Zëvendësimi LEDriving W16W ofron dritë moderne dhe intensive me një temperaturë ngjyrash deri në 6,000 K. Llambat retrofit janë një alternativë për të gjitha llambat tradicionale W16W. Krahasuar me llambat standarde, pajisjet e reja LED përdorin 80% më pak energji. OSRAM ofron një garanci 4-vjeçare për llambat LEDriving SL. Këto produkte nuk kanë miratim ECE. Kjo do të thotë se ato nuk mund të përdoren në ndriçimin e jashtëm në automjetet që lëvizin në rrugë publike. Përdorimi i këtyre burimeve të dritës në automjetet që udhëtojnë në rrugë publike mund të rezultojë në mbajtjen e certifikatës së regjistrimit ose humbjen e mbulimit të sigurimit.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

LED

Grupi

AUTO