ID: #1169

Lampa H7 64210 Nrp-02b Osram ^

22,70
Përfshirë TVSH

Sasia
Stock i limituar
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Një motoçiklist varet nga drita optimale edhe më shumë sesa një shofer makine. Sa më shpejt të vërejë pengesa në rrugë, aq më shpejt mund të reagojë. Kjo kohë shtesë mund të shpëtojë jetë. Gjithashtu, motoçiklistët duhet të jenë shumë më të qartë se përdoruesit e tjerë të rrugës, veçanërisht gjatë ditës, për të shmangur aksidentet.

Me NIGHT RACER, pengesat mund të identifikohen qartë nga një distancë. Edhe kur ngasin me shpejtësi të madhe, motoçiklistët kanë mjaft kohë për të reaguar. Për më tepër, këto llamba motoçikletash me performancë të lartë ofrojnë deri në 90% më shumë dritë në rrugë dhe 35 m më shumë kon dritë (krahasuar me llambat standarde). Unaza blu e patentuar që mbulon llambën redukton shkëlqimin, për shembull në mjegull. Drita 10% më e bardhë redukton lodhjen e syve dhe e bën drejtimin më të rehatshëm. Drita më e kundërta përmirëson perceptimin e shenjave rrugore.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni