ID: #388

Shampon Vis 410 10kg 006719

26,25
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

DETERGJENT ME SHKUMË TË FORTË PËR VETËSHERBIM

Detergjent njëfazor me bazë alkaline i karakterizuar nga një veprim i fortë zbutës dhe depërtues. I shpejtë dhe përfundimtar në çdo lloj papastërtie, nuk bllokohet dhe nuk lë mbetje. Shpëlahet lehtë dhe shkumon mesatarisht, nuk ndryshon sipërfaqet e lyera plastike dhe gome. I përshtatshëm për sistemet e vetë-shërbimit me presion të lartë me një raport të shkëlqyer cilësi/çmim. E disponueshme edhe në versionin aromatike “VIS 410 PRF”.

Informacion shtesë

Nënkategoria

AUTOLARJE PROFESIONALE

Grupi

AUTO

Brendi

ATAS

Ju gjithashtu mund të pëlqeni