- 10%
ID: #17785

Start Kablla 900A Osc350A Osram

34,20
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Kabllo klasike starter nga OSRAM

Me një sërë kabllosh startues OSRAM, drejtuesit e motoçikletave, makinave, automjeteve komerciale dhe kamionëve tani kanë një zgjidhje të shpejtë dhe të lehtë për të transferuar me shpejtësi fuqinë e baterisë midis një dhuruesi dhe një automjeti marrës dhe kështu të bëhen gati për të vozitur përsëri.OSRAM BATTERYstart STARTER CABLE 900A është një kabllo starter me cilësi të lartë e krijuar për përdorim profesional dhe privat. Kabllot janë prej alumini të veshur me bakër i cili redukton rezistencën e kabllit dhe lejon një transmetim të vazhdueshëm dhe efektiv të ngarkesës. Kablloja e starterit ka një gjatësi prej 4,5 metrash me një sipërfaqe tërthore prej 35 mm². Falë gjatësisë dhe zonës së prerjes tërthore, është e mundur ndezja e automjeteve me motorë benzinë dhe naftë me deri në 7,0 litra zhvendosje, pasi mund të arrihet një amplifikator maksimal deri në 900 A, në të njëjtën kohë një amperator i vazhdueshëm jepet prej 450A. Është i përshtatshëm për tensione 12V dhe 24V. Për të parandaluar konsumimin e lartë, OSRAM BATTERYstart STARTER CABLE 900A është i veshur me PVC fleksibël por të qëndrueshëm, kapëset dhe dorezat e izoluara ofrojnë siguri dhe qëndrueshmëri shtesë. Ngjyrat e ndryshme të kabllove dhe dorezave në kapëse zvogëlojnë rrezikun e përzierjes së terminaleve pozitive dhe negative dhe si rrjedhim rrezikun e lidhjes së gabuar me baterinë. Çanta e magazinimit e përfshirë në objektin e dorëzimit lejon që kabllot të ruhen të rregullta dhe në një mënyrë që kursen hapësirë. Në mënyrë të përshtatshme, udhëzimet e përdorimit janë gjithashtu të bashkangjitura në pjesën e pasme të çantës së ruajtjes dhe kështu janë shpejt në dorë. OSRAM ofron një garanci 2-vjeçare* për këtë produkt.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Grupi

AUTO

Nënkategoria

SIGURIA & EMERGJENCA

Ju gjithashtu mund të pëlqeni