ID: #3145

Lampa H3 12V 64153 Osram W

3,50
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Në çdo blerje mbi 15€, posta falas!
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Dritë jashtë rrugës me fuqi të lartë me fuqi shtesë

SUPER BRIGHT PREMIUM dhe SUPER BRIGHT janë llamba jashtë rrugës me fuqi të lartë me fuqi shtesë. Ato llamba të forta dhe të gjithanshme treguan shkëlqim të shkëlqyeshëm edhe në terrenin më të vështirë: shërbimet e shpëtimit, punët e ndërtimit dhe transportit, bujqësia dhe pylltaria. Këto produkte nuk janë të miratuara nga ECE dhe nuk duhet të përdoren në rrugë publike në asnjë aplikim të jashtëm. Përdorimi në rrugë publike do të zhvlerësojë si lejen e funksionimit ashtu edhe mbulimin e sigurimit. Disa vende ndalojnë shitjen dhe përdorimin e këtyre produkteve. Ju lutemi kontaktoni distributorin tuaj lokal për informacion mbi vendin tuaj

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni