ID: #3144

Lampa H1 12V 64152 Osram

3,10
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Në çdo blerje mbi 15€, posta falas!
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Dritë jashtë rrugës me fuqi të lartë me fuqi shtesë

SUPER BRIGHT PREMIUM dhe SUPER BRIGHT janë llamba jashtë rrugës me fuqi të lartë me fuqi shtesë. Ato llamba të thyera dhe të gjithanshme siguruan shkëlqim të shkëlqyeshëm edhe në terrenin më të vështirë: shërbime shpëtimi, punë ndërtimi dhe transporti, bujqësi dhe pylltari. Këto produkte nuk kanë miratim ECE. Kjo do të thotë se ato nuk duhet të përdoren në rrugë publike në asnjë aplikim të jashtëm. Përdorimi i tij në rrugë publike rezulton në humbjen e lejes së automjetit dhe humbjen e mbulimit të sigurimit. Disa vende nuk lejojnë shitjen dhe përdorimin e këtyre produkteve. Ju lutemi kontaktoni distributorin tuaj lokal për informacion mbi disponueshmërinë në vendin tuaj.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni