- 10%
ID: #18237

Lampa Gar D2s 35w 7000k 66240cbb-hcb Osram

86,39
Përfshirë TVSH

Sasia
Stock i limituar
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Dritë hiper e bardhë me deri në 7000 K për përdorim jashtë rrugës

XENARC COOL BLUE BOOST përmban dritë ksenon hiper të bardhë për pamje LED dhe temperatura të larta ngjyrash deri në 7000 K. Kjo është për shkak të një sistemi të veçantë mbushjeje në vend të veshjes konvencionale. Llambat gjenerojnë ndriçim të shtuar. Këto produkte nuk kanë miratim ECE. Kjo do të thotë se ato nuk duhet të përdoren në rrugë publike në asnjë aplikim të jashtëm. Përdorimi në rrugë publike çon në anulimin e licencës së operimit dhe humbjen e mbulimit të sigurimit. Disa vende nuk lejojnë shitjen dhe përdorimin e këtyre produkteve. Ju lutemi kontaktoni distributorin tuaj lokal për informacion mbi disponueshmërinë në vendin tuaj.