ID: #11904

Lampa 12v 5w C5w Sv8,5-8 6418 Kuti Osram Wlg

0,60
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Në çdo blerje mbi 15€, posta falas!
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Zëvendësim i përshtatshëm LED për C5W

Llambat zëvendësuese LEDriving SL C5W ofrojnë një dritë moderne dhe intensive me një temperaturë ngjyrash deri në 6000 Kelvin. Këto llamba zëvendësuese janë të përshtatshme për të gjitha bazat e llambave konvencionale C5W. Në krahasim me llambat standarde, këto llamba të rindërtimit LED përdorin deri në 80% më pak energji. OSRAM ofron një garanci 4 vjeçare për këto llamba LEDriving SL. Këto produkte nuk kanë miratim ECE dhe nuk duhet të përdoren në rrugë publike në asnjë aplikim të jashtëm. Përdorimi i rrugëve publike çon në anulimin e licencës së operimit dhe humbjen e mbulimit të sigurimit. Disa vende ndalojnë shitjen dhe përdorimin e këtyre produkteve. Ju lutemi kontaktoni distributorin tuaj lokal për informacione të mëtejshme.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni