ID: #21293

Detergjent Debot 12kg

55,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Produkti i fundit në stock
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Me fuqi të lartë deskalifikimi, largon mbetjet e çimentos, klorurit të kalciumit, gëlqeres nga cisternat, rezervuarët dhe pajisjet e ndryshme në çelik, alumin dhe lidhjet e tij. Ai eliminon mbetjet e vajit dhe depozitat e gëlqeres nga pishinat, pellgjet, filtrat, etj, duke hequr smogun, oksidimin, depozitat silicore dhe blozën nga vagonët hekurudhor. Mund të përdoret si me nebulizator ashtu edhe me ndihmën e pajisjeve me presion të lartë.

Informacion shtesë

Nënkategoria

AUTOLARJE PROFESIONALE

Brendi

ATAS

Grupi

AUTO