ID: #17196

Mbajtes Telefoni Motorri Duo Lock Chroma 91587

38,00
Përfshirë TVSH

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Chroma, mbajtëse universale e smartfonëve të rëndë

Kllapa fiksuese prej çeliku inox. E përputhshme me telefonat inteligjentë me gjatësi diagonale nga 131 mm në 186 mm (5,2” – 7”) dhe gjithashtu me mbulesë me trashësi të ndryshme, të përfshira 4 komplete adapterësh. Mundëson ajrosjen e ajrit të smartfonit dhe zvogëlon mundësinë e mbinxehjes. Ganpa sigurie e përfshirë. Sistemi i bllokimit të dyfishtë.

Informacion shtesë

Brendi

OPTILINE

Grupi

MOTO

Nënkategoria

TELEFON

Ju gjithashtu mund të pëlqeni