ID: #18095

Lampa Gar Led H7/h18 12v 19w 64210dwbrt-2hfb Osram

94,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Llamba LED me performancë të lartë të rikonstruksionit që ofron shikueshmëri të përmirësuar dhe një pamje elegante

Me deri në +300% më shumë ndriçim (krahasuar me ECE R112, për H7/H18 & H4/H19), llamba e rikonstruksionit OSRAM LEDriving HL BRIGHT siguron shikueshmëri optimale dhe duke i lejuar drejtuesit të njohin shenjat, pengesat dhe rreziqet më shpejt se llambat konvencionale. Kjo llambë e rinovuar LED jo vetëm që krijon një pamje moderne elegante me një temperaturë të ftohtë të ngjyrës së bardhë prej 6,000K, por gjithashtu ofron shkëlqim të reduktuar falë një shpërndarjeje të optimizuar të dritës. Cilësia premium OSRAM dhe teknologjia LED japin deri në 5 herë më shumë jetëgjatësi (krahasuar me ECE R112) dhe shikueshmëri më të mirë falë efektit të dritës së ditës. Çifti i llambave vjen me garanci 4-vjeçare OSRAM. Për kushtet e sakta të garancisë, ju lutemi referojuni www.osram.com/am-guarantee.

Llambat me rreze të lartë dhe të ulët LEDriving HL BRIGHT nga OSRAM zëvendësojnë llambat halogjene konvencionale dhe janë të pajtueshme me 12V. Me teknologjinë më të fundit LED dhe dizajn shumë kompakt, këto llamba lejojnë një pajtueshmëri të lartë dhe një instalim të lehtë për makinat me llojet përkatëse të llambave halogjene. Këto produkte nuk kanë miratim ECE dhe nuk duhet të përdoren në rrugë publike në asnjë aplikim të jashtëm. Përdorimi i rrugëve publike çon në anulimin e licencës së operimit dhe humbjen e mbulimit të sigurimit. Disa vende ndalojnë shitjen dhe përdorimin e këtyre produkteve. Ju lutemi kontaktoni distributorin tuaj lokal për informacione të mëtejshme.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

LED

Grupi

AUTO