- 10%
ID: #18094

Lampa Gar Led H15 12v 16w 64176dwesy-hcb Osram

62,10
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Llambat LED me rreze të gjata dhe të ulëta me sistem plug & play: nuk nevojiten adaptorë dhe kapele.

Me zgjidhjen e tij të bazuar në prizë, pajisjet e reja OSRAM LEDriving HL EASY ofrojnë një zëvendësim ultra-kompakt LED të llambave konvencionale H7/H18, H4/H19 dhe H15 me rreze të gjata dhe të ulëta me dritë të bardhë LED të ftohtë – duke ofruar një pamje elegant si dhe superiore shkëlqimin. Ofron një instalim të lehtë plug & play me përputhshmëri të optimizuar: nuk nevojiten adaptorë dhe kapele! Një ventilator i optimizuar me shpejtësi të lartë siguron ftohje aktive – duke bërë të mundur një performancë më të lartë dhe një dalje drite të nivelit të lartë falë shpërndarjes maksimale të nxehtësisë.Llambat LEDriving HL EASY me rreze të lartë dhe të ulët nga OSRAM zëvendësojnë llambat halogjene konvencionale, janë të pajtueshme me 12V dhe kanë një temperaturë të ftohtë të ngjyrës së bardhë. Me teknologjinë më të fundit LED dhe dizajn shumë kompakt, këto llamba lejojnë një pajtueshmëri të lartë dhe një instalim të lehtë për makinat me llojet përkatëse të llambave halogjene. Këto produkte nuk kanë miratim ECE dhe nuk duhet të përdoren në rrugë publike në asnjë aplikim të jashtëm. Përdorimi i rrugëve publike çon në anulimin e licencës së operimit dhe humbjen e mbulimit të sigurimit. Disa vende ndalojnë shitjen dhe përdorimin e këtyre produkteve. Ju lutemi kontaktoni distributorin tuaj lokal për informacione të mëtejshme.