ID: #17782

Kablla Mbushes Baterie Makina Elektrike 7pin Opc20a05 Osram

306,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Produkti i fundit në stock
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Udhëtoni me OSRAM drejt një të ardhmeje më pa emetim

Zbuloni botën e drejtimit elektrik me OSRAM. Karikoni automjetin tuaj plotësisht elektrik ose hibrid të tipit 2 me prizë nga çdo njësi ose stacion karikimi 32A (1 fazë) i pajisur me një pikë lidhjeje të tipit 2. Kablloja e karikimit është e pajisur me doreza ergonomike për trajtim optimal dhe ka një gjatësi kabllore prej 5 metrash. Është i përshtatshëm për përdorim në stacionet publike të karikimit dhe në shtëpi. Përveç kësaj, kabllot e karikimit janë të pajisura me tapa mbrojtëse nga pluhuri dhe të testuara për rezistencë ndaj ujit sipas IP65 dhe rezistencë ndaj goditjeve sipas IK10. Edhe kur lidhen, pikat e kontaktit elektrik mbrohen kundër hyrjes së pluhurit dhe ujit të spërkatur në përputhje me IP65 dhe IK10. Shtrirja e dorëzimit përfshin gjithashtu një çantë magazinimi të qëndrueshme dhe kompakte për të ruajtur me kujdes kabllon pas karikimit. Përveç kësaj, produkti është i certifikuar TÜV dhe CE dhe vjen me një garanci 2-vjeçare*.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Grupi

AUTO

Nënkategoria

SIGURIA & EMERGJENCA