ID: #148

Eliminator Tymi Ss-510 Wd

4,80
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Në çdo blerje mbi 15€, posta falas!
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

I mban motorët të funksionojnë më gjatë dhe më mirë.Ndihmon për të ndaluar pirjen e duhanit dhe gazrat e karterit.Rrit viskozitetin e vajit për kompresim më të mirë.