ID: #1210

Vaj Abro Atf Dexron 3 1l At-170dx-iii-1qt

6,60
Përfshirë TVSH

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

I krijuar për transmisione të kontrolluara elektronikisht, ky produkt mund të përdoret në njësitë e transmisionit automatik GM që kërkojnë përdorimin e lëngjeve Dexron¨ IIIH, Dexron¨ IIIG, Dexron¨ IIE, Dexron¨II dhe Dexron¨ dhe është i kualifikuar Ford Mercon¨ ATF. Më tej, ai plotëson kërkesat e performancës për Transmisionin Allison

Divizioni C4 dhe kërkesat e prodhuesve kryesorë të pompës hidraulike për lëngjet hidraulike kundër konsumit. ATF me shumë qëllime siguron stabilitet të shkëlqyer në fërkim, oksidim, veti kundër konsumit dhe rrjedhshmëri në temperaturë të ulët të dëshiruar për shumicën e transmisioneve automatike.

Informacion shtesë

Nënkategoria

VAJRA

Grupi

AUTO

Brendi

ABRO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni