ID: #1497

Lampa 12v 1.3w 2431mfx6 Osram ^

0,80
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Në çdo blerje mbi 15€, posta falas!
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Pjesët OEM (Original Equipment Manufacturer) luajnë një rol vendimtar në mirëmbajtjen dhe riparimin e automjeteve dhe makinerive. Ja pse pjesët OEM janë të rëndësishme:

Saktësia dhe përputhshmëria: Pjesët OEM janë projektuar dhe prodhuar nga e njëjta kompani që ka prodhuar pajisjet origjinale. Kjo siguron një përshtatje të saktë dhe përputhshmëri me markën dhe modelin specifik të automjetit ose makinës. Përdorimi i pjesëve OEM ndihmon në ruajtjen e performancës dhe funksionalitetit origjinal.

Besueshmëria: Pjesët OEM janë të njohura për besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tyre. Prodhuesit investojnë në kërkime dhe zhvillim për të përmirësuar vazhdimisht produktet e tyre, duke u ofruar klientëve komponentë të besueshëm që kontribuojnë në qëndrueshmërinë dhe jetëgjatësinë e përgjithshme të pajisjeve.

Lehtësia e instalimit: Meqenëse pjesët OEM janë krijuar për t’u përshtatur në mënyrë të përsosur me pajisjet origjinale, ato shpesh lehtësojnë instalimet më të lehta dhe më të shpejta. Mekanikët dhe teknikët vlerësojnë thjeshtësinë dhe efikasitetin e punës me pjesët që janë projektuar posaçërisht për pajisjet që ata po servisojnë.

Sigurimi i cilësisë: Pjesët OEM i nënshtrohen testimit rigoroz dhe i përmbahen standardeve të cilësisë së prodhuesit. Ky përkushtim ndaj cilësisë siguron që pjesët plotësojnë ose tejkalojnë specifikimet e performancës që kërkohen për pajisjen. Konsumatorët mund të besojnë se pjesët OEM janë ndërtuar për të qëndruar dhe ruajtur integritetin e dizajnit origjinal.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni