• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • KUTI BAGAZHI D-BOX 530L WHITE N60023 SILVER
  KUTI BAGAZHI D-BOX 530L WHITE N60023 SILVER KUTI BAGAZHI D-BOX 530L WHITE N60023 SILVER
  KUTI BAGAZHI D-BOX 530L WHITE N60023 SILVER
  8034057600236
  N60021

  = ABS me metakrilat akrilik. PVS rezistente ndaj UV-rezistencës plastike.
  Trashësi 4 mm në origjinë.

  = Sistemi i mbylljes qendrore me 2 ose 3 pika të fiksimit.

  = Sistemi i hapjes: thirrësit metalikë me pranverë kontrasti.

  = Sistemi i vendosjes në shufra: grup i dyfishtë i grepave "U" (4x60 mm + 4x92 mm) dhe komplet i përshtatshëm i shpejtë (opsional)

  Përfshihen: manuale udhëzimesh + 2 shirita fiksues për mbajtjen e ngarkesave
  E përputhshme me bare: Quadra, Alumia, Helio, Snap, Club, Kuma, Kargo, Kargo Plus, Whispbar

  Dimensioni: max 75 kg
  Miratimi: GS-TÜV