• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • LIDHESE BAGAZHI 10mm
  LIDHESE BAGAZHI 10mm LIDHESE BAGAZHI 10mm
  LIDHESE BAGAZHI 10mm
  8000692601822
  60182

  Shiritat me lateks nga najloni PP rrip i trashë pëlhure.
  Grepa metalike te ngurtë me veshje epoksi dhe anti-gervitese