• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS
  FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS
  FIKSUES BAGAZHI METAL 2PCS
  8000692977033
  97703

  Materiali: çeliku A3 me zink
  Kapaciteti i valëvitjes: 180 kg
  Forca thyerje: 540 kg
  Përfshini: 4 vida M6x20 mm dhe 4 bllokada vetëbllokuese.
  Lehtë për t'u instaluar