• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • PASTRUES PROFESIONAL SPOTLESS CLEAN TSC 500ML
  PASTRUES PROFESIONAL SPOTLESS CLEAN TSC 500ML
  PASTRUES PROFESIONAL SPOTLESS CLEAN TSC 500ML
  5010322533785
  53378

  Një agjent premium para pastrimit, pastron dhe heq lustruesin, yndyrën etj. Llak i saktë për përdorim

  Përdorimi :

  Spërkateni sipërfaqen dhe pastrojeni me leckë mikrofibër.