• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • POLIR PROFESIONAL EXTRA FINE COMPOUND T40 1L
  POLIR PROFESIONAL EXTRA FINE COMPOUND T40 1L
  POLIR PROFESIONAL EXTRA FINE COMPOUND T40 1L
  5010322533730
  53373

  Përzierja përfundimtare e gërryesve ultra të imët dhe teknologjisë së vajosjes jep korrigjim të plotë, pa pluhurosje, mjegullim ose hologramë, vetëm rezultate të shkëlqyera.

  Përdorimi:

  Tundeni mirë para përdorimit. shmangni aplikimin në sipërfaqe të nxehtë dhe në rrezet e diellit direkte.

  1. Aplikoni 3-4 pika të vendosura në mënyrë të barabartë në sfungjerin e duhur të shkumës.
  2. Përdorni sfungjer 2ftx2ft për të lyer sipërfaqen e ngjyrës.
  3. Ndizni makinerinë dhe vendosni presionin e lehtë në të mesëm në një lart dhe poshtë, pastaj krah për krah. (Përdorni shpejtësinë dhe sfungjerin e duhur për llojin e lustruesit që përdoret)
  4. Hiqeni menjëherë me një leckë mikrofiber.