• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • POLIR PROFESIONAL COARSE COMPOUND T10 1L
  POLIR PROFESIONAL COARSE COMPOUND T10 1L
  POLIR PROFESIONAL COARSE COMPOUND T10 1L
  5010322533679
  53367

  Përzierja e gërryesve me prerje të rëndë dhe teknologjive të lubrifikimit me cilësi të lartë korrigjon me efektshmëri papërsosmëritë e bojës me 1200 git. Nuk lë mbetje pluhuri dhe hiqet lehtë.

  Përdorimi:
  Tundeni mirë para përdorimit. shmangni aplikimin në sipërfaqe të nxehtë dhe në rrezet e diellit direkte.

  1. Aplikoni 3-4 pika të vendosura në mënyrë të barabartë në sfungjerin e duhur të shkumës.
  2. Përdorni sfungjer 2ftx2ft për të lyer sipërfaqen e ngjyrës.
  3. Ndizni makinerinë dhe vendosni presionin e lehtë në të mesëm në një lart dhe poshtë, pastaj krah për krah. (Përdorni shpejtësinë dhe sfungjerin e duhur për llojin e lustruesit që përdoret)

  4. Hiqeni menjëherë me një leckë mikrofiber.