• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • POLIR PROFESIONAL EXTRA COARSE COMPOUND T5 1L
  POLIR PROFESIONAL EXTRA COARSE COMPOUND T5 1L
  POLIR PROFESIONAL EXTRA COARSE COMPOUND T5 1L
  5010322533655
  53365

  Efikasitet të lartë dhe shkëlqim të lartë. Lustrohet shpejt dhe prodhon një shkëlqim të lartë në një hap.

  - Një përbërës i performancës që shkëlqen në një shkëlqim të shkëlqyeshëm.
  - Heq shpejt dhe në mënyrë efektive shenjat.

  Përdorimi: Tundeni mirë para përdorimit. shmangni aplikimin në sipërfaqe të nxehtë dhe në rrezet e diellit direkte.

  1. Aplikoni 3-4 pika të vendosura në mënyrë të barabartë në sfungjerin e duhur të shkumës.
  2. Përdorni sfungjer 2ftx2ft për të lyer sipërfaqen e ngjyrës.
  3. Ndizni makinerinë dhe vendosni presionin e lehtë në të mesëm në një lart dhe poshtë, pastaj krah
  për krah. (Përdorni shpejtësinë dhe sfungjerin e duhur për llojin e lustruesit që përdoret)

  4. Hiqeni menjëherë me një leckë mikrofiber.