• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • KOMPRESOR AJRI PER GOMA 4.5MIN
  KOMPRESOR AJRI PER GOMA 4.5MIN
  KOMPRESOR AJRI PER GOMA 4.5MIN
  4052899620209
  OTI200

  Inflator i gomave të shpejta me kabllo rrotulluese
  Fryrja e gomave analoge OSRAM Tyreinflate 200 fryn një gomë 13 ”nga rrafshimi në deri në 4,5 minuta **. Ka një buton të madh on / off për përdorim të lehtë. Dizajni i tij i qëndrueshëm e mban fryrësin akoma gjatë përdorimit.
  Mundësuar nga një prizë 12V në makinë, kablli i gjatë i energjisë 3m i Tyreinflate 200 e bën më të lehtë arritjen e të gjitha gomave rreth automjeteve. Tregon leximet e presionit në kPA, shirit dhe PSI. Përfshin hapësirën e magazinimit për kapakët e valvulave të gomave kur përdoren.
  Vjen me adapter tre copë të vendosur për përdorim me goma biçikletash, goma motorësh, topa dhe inflatazhe të tjera.