• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • KOMPRESOR AJRI PER GOMA 3.5MIN DIGITAL
  KOMPRESOR AJRI PER GOMA 3.5MIN DIGITAL
  KOMPRESOR AJRI PER GOMA 3.5MIN DIGITAL
  4052899620216
  OTI450

  Inflator i gomave të shpejta me kabllo rrotulluese
  OSRAM Tyreinflate 450 mund të fryjë një gomë nga rrafshimi në 3,5 minuta **. Vjen me veçorinë e ndalimit automatik për të marrë me saktësi presionin e dëshiruar për gomën tuaj. Përfshin një ekran dixhital me ndriçim të ndritshëm dhe dritë LED të bardhë për ndriçim optimal në errësirë.
  Dizajni i sheshtë dhe i qëndrueshëm i Tyreinflate 450 e bën njësinë të qëndrueshme gjatë përdorimit, si dhe kabllon e erës duke eleminuar çdo tela të çrregullt dhe duke ju ndihmuar të riktheheni në rrugë më shpejt.
  Përfundon me kompletin përshtatës tre copë për goma biçikletash, topa dhe inflatable të tjerë.