• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2
  BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2 BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2 BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2 BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2 BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2 BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2
  BLLOKUESE RRIPI ZITTO-2
  8000692723975
  72397

  Funksioni i dyfishtë:

  -Ndalues ​​zëri për rrip sigurie.
  -Zgjatja e shtrëngimit të gjilpërës

  -Funksioni i shtrirjes është specifik për sigurimin e kafazeve të kafshëve shtëpiake, rripave të qenve, organizatorëve ose aksesorëve të tjerë që kanë nevojë për pikë fiksimi në sediljen e makinës.

  -Nuk ështe i aprovuar dhe absolutisht i ndaluar të përdorë shtesën për shofer ose pasagjerë të ndonjë automjeti.