• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • GLICERINE PER FRENA 485ML
  GLICERINE PER FRENA 485ML
  GLICERINE PER FRENA 485ML
  790920016341
  BF99416

  Rekomandohet për të gjitha llojet e disqeve, sistemit të frenave me dobosh (daulle). Plotëson kërkesat e larta dhe zvogëlon grithjet tek frenimi. KËSHILLA: Tw mos pwrzihet me pluhur, ujw apo me derivatet e naftws. Nw tw kundwrtwn mund tw vijw deri tek prishja e frenave apo tw ndonje defekti tjetwr. Kapaku duhet tw mbahet i mbyllur.