• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • VAJ MHM-68 1/1
  VAJ MHM-68 1/1
  VAJ MHM-68 1/1
  3903210310204
  313

  PRIMOIL MHM vajrat hidraulike përdoren në sistemet e lyerjeve hidrostatike dhe në sistemet qarkulluese për lyerjen e shtresave fërkuese dhe mekanizmat e tyre. Të dy përdorimet kërkojnë vaj
  me stabilitet shumë të lartë, posedojnë demusibilitet të mirë dhe siguri mbrojtëse R&O. PRIMOIL MHM vajrat janë të përshtatshëme për përdorim në sistemet hidraulike të paisura me dhëmbëzorë
  dhe paisjet e pompave hidraulike. Gjithashtu janë shumë të përshtatshëm për sistemet hidraulike në operim me presion të lartë deri 25 MPa dhe temperaturë të vajit 80°C.