• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • VAJ SYNTETIK 5W-30 946ML
  VAJ SYNTETIK 5W-30 946ML
  VAJ SYNTETIK 5W-30 946ML
  790920003983

  Vaj Sintetik
  Sigurimi i mbrojtjes me cilësi të lartë motor nën të gjitha kushtet e vozitjes që janë formuluar në mënyrë specifike për të siguruar mbrojtje shtesë kundër efekteve të dëmshme të ngarje të qytetit, ku makinat nënshtrohen një stres të lartë për shkak të ndalimit të vazhdueshme dhe të shkojnë.
   
  formula e ulët fërkimi jonë ndihmon të përmirësuar kilometrazhin e gazit për jetë të gjatë e motorit dhe ndihmon në mbrojtjen kundër ndryshk, korrozioni, të fillojë-up veshin, llak ndërtuar-up, dhe eliminon nevojën për aditivëve shtesë të naftës. Ajo gjithashtu mbron kundër shkatërrimit termik i cili ndihmon në parandalimin unaza mbërthyer