• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • Vaj 15W-40 MSE +20vite 1L
  Vaj 15W-40 MSE +20vite 1L
  Vaj 15W-40 MSE +20vite 1L
  1L
  5995201195189
  13006450

  Vaj motori për automjetet më të vjetra me ecurinë e lartë të kilometrazhit.

  Nafta motorike për makina të pasagjerëve me motor benzinë dhe automjete të vogla të shërbimeve të prodhuara para vitit 1989.
  Aplikimet

  Benzina dhe motorët diellorë të aspiruar natyrshëm në makinat e pasagjerëve dhe automjetet e lehta komerciale të ndërtimeve të vjetra

  Vaj multigrade motorik - I përshtatshëm për përdorim gjatë verës dhe dimrit, gjatë gjithë vitit
  Stabiliteti i mirë i oksidimit - Formimi i depozitave në temperatura të larta është zvogëluar
  Motori më i pastër