• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • LAMPA LED SINJALIZUESE ANASH MOTORRI 12V
  LAMPA LED SINJALIZUESE ANASH MOTORRI 12V LAMPA LED SINJALIZUESE ANASH MOTORRI 12V LAMPA LED SINJALIZUESE ANASH MOTORRI 12V
  LAMPA LED SINJALIZUESE ANASH MOTORRI 12V
  8000692904794
  90479

  E aprovuar. Dritë amber. Kabllot me lidhës të përshtatshëm të shpejtë.

  Lidhës i gomuar dhe mbërthim i fortë

  Dimensioni: 75x15 mm
  Miratimi: E