• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • LAMPA LED MOTORRI CARBON 12V
  LAMPA LED MOTORRI CARBON 12V LAMPA LED MOTORRI CARBON 12V LAMPA LED MOTORRI CARBON 12V
  LAMPA LED MOTORRI CARBON 12V
  8000692902417
  90241

  1 të bardhë dhe 1 të kuq për dritat e parkimit - 2 çadra qelibari për blinkers.

  Përmirësoni dukshmërinë e motorëve. Ulja e dridhjeve të shiritit.

  Montim Ø 17/23 mm

  Dritat e qoshes miratohen. Dritat e pozicionit nuk janë aprovuar për përdorim në rrugët publike