• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • CERADE BICIKLETE DE-LUXE
  CERADE BICIKLETE DE-LUXE CERADE BICIKLETE DE-LUXE CERADE BICIKLETE DE-LUXE CERADE BICIKLETE DE-LUXE CERADE BICIKLETE DE-LUXE
  CERADE BICIKLETE DE-LUXE
  8000692923276
  92327

  100% poliester. Mban biçikletën të sigurt dhe të mbrojtur nga papastërtitë, jashtëqitjet, shiu, bora. I papërshkueshëm nga uji, i lehtë dhe i ripërdorshëm, me mbyllje qendrore të rregullueshme të kopsës.

  Pjesët e poshtme dhe të pasme të elastikuara për përshtatje të qetë. Vrimat metalike të pozicionuara në pjesën e përparme që lahen, të përshtatshme për të mbuluar biçikletë me motor dhe skuter.

  Përmasa: 200x98x78 cm