• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • BAGAZH PARA BICIKLETE 14L
  BAGAZH PARA BICIKLETE 14L BAGAZH PARA BICIKLETE 14L BAGAZH PARA BICIKLETE 14L BAGAZH PARA BICIKLETE 14L BAGAZH PARA BICIKLETE 14L BAGAZH PARA BICIKLETE 14L
  BAGAZH PARA BICIKLETE 14L
  8000692945353
  94535

  -Korniza aluminium.

  -Sistemi i montimit të lëshimit të shpejtë

  -Shportë pëlhure, 600D me veshje PVC, i papërshkueshëm nga uji dhe lahet.

  -Dy xhepa rrjetë dhe një xhep zip

  -Vetë ngarkesë 5 kg