• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • BOCE UJIT TERMUS BICIKLETE 600ml
  BOCE UJIT TERMUS BICIKLETE 600ml BOCE UJIT TERMUS BICIKLETE 600ml BOCE UJIT TERMUS BICIKLETE 600ml BOCE UJIT TERMUS BICIKLETE 600ml
  BOCE UJIT TERMUS BICIKLETE 600ml
  8000692933152
  93317

  Me vidhos dhe valvul
  Hapje e gjere per nje rimbushje dhe pastrim te lehte.
  Mund ta fusni ne pjatalarëse.
  Ngjyra të ndryshme.