ID: #18088

Sinjal Pasqyre Led Bmw 1, 2, 3, 4, X1 Leddmi F20 Bk S Osram

109,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Produkti i fundit në stock
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Ndizni WOW me treguesit pasqyrë dinamike të lëvizjes LED OSRAM

Të nxitur nga ndjekja jonë për inovacion dhe cilësi, ne po ripërcaktojmë ndriçimin e automjeteve nga OSRAM. Me shtimin e treguesve të pasqyrës dinamike LEDriving, portofoli i gjerë OSRAM LED ka marrë një përmirësim shtesë. Këta tregues pasqyre LED plotësisht dinamike ofrojnë një dizajn inovativ për të plotësuar në mënyrë mbresëlënëse pamjen individuale të automjetit tuaj. Ata vlerësohen bazuar në LED inovative me performancë të lartë me deri në 200% më shumë shkëlqim1) dhe kontrast të lartë mbresëlënës gjatë ditës dhe natës për shkak të dritës intensive të verdhë LED2) Falë teknologjisë më të fundit të udhëzuesit të dritës, ato ofrojnë gjithashtu një shpërndarje homogjene të dritës në të jetë e ndriçuar sipërfaqe tregues pasqyrë. Si rezultat i të gjitha këtyre aspekteve, ekziston mundësia e një perceptimi të përmirësuar të automjetit tuaj nga trafiku përballë dhe rrjedhimisht rritja e sigurisë në trafikun rrugor. Përveç kësaj, OSRAM jep një garanci 5-vjeçare3).Përputhshmëri e lartë dhe dizajn individual.Treguesit dinamik të pasqyrës LEDriving nuk karakterizohen vetëm nga teknologjia e tyre inovative e ndriçimit, por edhe nga një nivel i lartë përputhshmërie. Pra, ato janë të pajtueshme me një sërë modelesh automjetesh. Ekzistojnë gjithashtu dy variante për të zgjedhur: EDICIONI BLACK ose WHITE: të dyja janë krijuar për të nxjerrë në pah stilin individual të shumë automjeteve. Ndërsa edicioni BLACK bën përshtypje me një dizajn të ngjyrosur dhe të zi, edicioni i BARDHË përmban një dizajn të qartë dhe të bardhë. Për shkak të dy versioneve të ndryshme, treguesit e pasqyrës dinamike LEDriving përshtaten në mënyrë të përkryer me pamjen e jashtme të një shumëllojshmërie të gjerë automjetesh.Konvertim plotësisht i ligjshëm dhe i pakomplikuar.Theksimi i automjetit plotësisht ligjërisht, në një mënyrë të drejtpërdrejtë dhe jashtëzakonisht elegant me thekse tërheqëse tani është shumë e lehtë me risitë më të fundit OSRAM. Sipas udhëzimeve të ECE, janë kryer testet dhe miratimet e nevojshme për treguesit e pasqyrës dinamike LEDriving, që do të thotë se ato janë plotësisht të ligjshme në trafikun rrugor dhe regjistrimi në dokumentet e automjetit nuk është i nevojshëm. ECE i certifikuar sipas ECE R6 / R10.Teknologjia Plug & Play siguron një instalim të shpejtë dhe të pakomplikuar të treguesve të pasqyrës dinamike LEDriving, kabllot ekzistuese nuk duhet të ndryshohen ose dëmtohen.Cilësia e testuar OSRAM sipas DIN EN ISO / IEC 17025.Treguesi i pasqyrës dinamike LEDriving është testuar në laboratorin tonë të simulimit mjedisor të certifikuar DIN për ndikime ekstreme të jashtme në lidhje me ujin, pluhurin, temperaturat e ftohta dhe të ngrohta, dritën UV dhe dridhjet e përhershme dhe është vërtetuar me klasën e mbrojtjes IP IP6K9K.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Grupi

AUTO

Nënkategoria

LLAMBA

Ju gjithashtu mund të pëlqeni