ID: #8924

Rripa Per Kapje Te Shipkes Bagazhit Automjeti 4 Rripa N21402

19,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stock i limituar
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Kompleti 4 rripash për shufrat Snap – F2. Kompleti i plotë për montimin e dy shufrave (Snap-Steel ose Snap-Alu) në automjetet e pajisura me shina standarde të çatisë.Sistemi i instalimit me rripa çeliku të veshur me EPDM për një përshtatje të përsosur në shinat standarde

KAPACITETI NGARKUES

Asnjëherë mos e tejkaloni ngarkesën maksimale të treguar në udhëzimet e montimit. Megjithatë, ky kufi i nënshtrohet ngarkesës maksimale të ilustruar në manualin e përdorimit dhe të mirëmbajtjes së automjetit. Ndiqni gjithmonë udhëzimet për ngarkesën maksimale më të ulët.

Ngarkesa maksimale është menduar si: pesha e shufrës + pesha e çdo aksesori të aplikueshëm + pesha e ngarkesës.

Informacion shtesë

Brendi

NORDRIVE

Grupi

AUTO

Nënkategoria

BAGAZH & MBAJTËSE

Ju gjithashtu mund të pëlqeni