ID: #5833

Lampa H4 12v 60/55w +130% 64193nbl-01b Osram ^

10,50
Përfshirë TVSH

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Dritë e fortë halogjene për kërkesa të larta

Falë teknologjisë inovative të ablacionit me lazer, llambat halogjene me LASER NDËRPRUES NATËS shkëlqejnë deri në 150% më të ndritshme në krahasim me standardin minimal ligjor. Filamenti shumë i projektuar siguron një rritje shtesë të dritës. Rrjedhimisht, llambat sigurojnë një rreze deri në 150 m të gjatë dhe deri në 20% dritë më të bardhë në krahasim me standardin minimal ligjor. Më shumë dritë dhe dukshmëri e përmirësuar mund t’i ndihmojë drejtuesit të identifikojnë dhe reagojnë më shpejt ndaj rreziqeve të trafikut. E fundit por jo më pak e rëndësishme: OSRAM NIGHT BREAKER LASER bën përshtypje me dizajnin e tij unik (emri i produktit i gdhendur me lazer) dhe portofolin e plotë (H1, H3, H4, H7, H8, H11, HB3, HB4).

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni