ID: #3339

Lampa D1r 12v/24v 35w 66150 Osram

64,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Llambat ksenon janë në fakt llambat e shkarkimit të gazit, të cilat janë të mbushura me një përzierje gazi. Karakteristikat e tyre varen nga dendësia e gazit të llambës së ksenonit. Me kalimin e kohës, një pjesë e gazit gjithmonë del nga llamba ksenon, duke ndryshuar kështu temperaturën e ngjyrës dhe efikasitetin e dritës. Me fjalë të tjera, ndërsa llamba plaket, ngjyra e saj e ndritshme bëhet më e kaltër dhe efikasiteti i dritës zvogëlohet.

Kjo është arsyeja pse ne dhe të gjithë prodhuesit e llambave ksenon të makinave, rekomandojmë që gjithmonë të zëvendësohen llambat ksenon në çifte.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

XENON

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni