ID: #11911

Lampa 12v 21/5w 538dr-01b Osram

22,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

DIADEM CHROME P21/5W 7538LDR-01B 21/5W 12V BAW15D BLI1 është pjesë e serisë së llambave sinjalizuese OSAM. Falë teknologjisë së fundit të prodhimit dhe arritjeve shkencore, ekipet e OSAM kanë mundur të prodhojnë P21/5W 7538LDR-01B 21/5W 12V BAW15D BLI1 të serisë DIADEM CHROME me një shtresë të veçantë thyerjeje dhe është ideale për të gjithë treguesit e dritës. Përveç kësaj, DIADEM CHROME P21/5W 7538LDR-01B 21/5W 12V BAW15D BLI1 ka deri në dy herë më shumë jetëgjatësi sesa llambat standarde.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni