- 10%
ID: #17783

Kablla Mbushes Baterie Makina Elektrike 5Pin Opc10A05 Osram

275,40
Përfshirë TVSH

Sasia
Produkti i fundit në stock
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Një gamë e gjerë për përdorim të gjithanshëm: Në shtëpi ose për pothuajse çdo model automjeti

Kabllot e karikimit OSRAM janë të dizajnuara për një gamë të gjerë automjetesh të ndryshme, nga plotësisht elektrike deri tek hibridet plug-in. Ka një kabllo që i përshtatet pothuajse çdo modeli. Me gjithsej shtatë produkte të reja, tani mund të zgjidhni kabllon e duhur për automjetin tuaj dhe ta karikoni atë në pothuajse çdo stacion karikimi, qoftë në lëvizje, në punë, gjatë blerjeve dhe, natyrisht, në shtëpi me kutinë e duhur të murit ose edhe në një prizë konvencionale.

Kabllot e karikimit OSRAM për automjetet elektrike janë prodhuar me saktësi sipas standardeve më të larta të sigurisë. Çdo kabllo funksionon duke bërë një lidhje të sigurt midis pikës së karikimit dhe automjetit, duke krijuar një qark që lejon ngarkesën të rrjedhë në bateritë e sistemit të drejtimit. Pasi bateritë të kenë ngarkesë të mjaftueshme, kablloja mund të shkëputet dhe të ruhet – dhe automjeti juaj është gati për rrugë.

Të gjitha kabllot e karikimit OSRAM janë pesë metra të gjata dhe të pajisura me një dorezë karikimi të dizajnuar në mënyrë ergonomike – duke i vendosur shumicën e pikave të karikimit në mundësi të lehtë. Të prodhuara në nivelet më të larta të cilësisë, ato mbrohen nga hyrja e pluhurit dhe ujit në përputhje me certifikimin IP65; rezistent ndaj goditjeve dhe goditjeve sipas standardeve IK10; dhe TÜV testuar dhe certifikuar. Kabllot e karikimit përputhen, natyrisht, me rregulloret evropiane në fuqi dhe i janë nënshtruar procedurave të përcaktuara të vlerësimit të konformitetit. Çdo kabllo ka një cikël jetëgjatësie deri në 20,000 orë, dhe, për mbrojtje shtesë, vjen me kutinë e vet të ruajtjes të qëndrueshme, të fortë dhe kompakte. Në mënyrë të përshtatshme, udhëzimet e përdoruesit janë ngjitur në pjesën e pasme të mëngës së kutisë së ruajtjes dhe kështu janë shpejt në dorë.

Informacion shtesë

Brendi

OSRAM

Nënkategoria

SIGURIA & EMERGJENCA

Grupi

AUTO

Ju gjithashtu mund të pëlqeni