ID: #8382

Lampa Gar H7 24v Clk Osram ^

19,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Përmban dy llamba të fenerëve H7, P21W dhe P21/5W si drita e pasme dhe frenuese, PY21W TSP si dritë treguese, R5W për dritën e targave, R10W për dritë parkimi dhe T4W si drita parkimi dhe pozicioni.

Kutia origjinale e llambave të zëvendësimit të kamionit Osram H7 përmban gjithashtu 3 siguresa me teh (15A, 20A, 30A). Llambat e ndryshme të fenerëve janë ekskluzivisht produkte origjinale Osram.Me grupin e llambave zëvendësuese, mund t’i zëvendësoni llambat me defekt shpejt dhe lehtë dhe në këtë mënyrë të parandaloni rreziqet e shkaktuara nga dukshmëria e reduktuar.Llambat individuale mund të identifikohen lehtësisht nga etiketimi unik dhe imazhi i aplikimit.

Ju lutemi vini re: Në shumë vende të Evropës, mbajtja e llambave rezervë është e detyrueshme!

Informacion shtesë

Nënkategoria

HALOGEN

Grupi

KAMION

Brendi

OSRAM

Ju gjithashtu mund të pëlqeni