ID: #20411

Frigorifer Ftohes Levizes 48l 12v/230v 9600024965

195,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Produkti i fundit në stock
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Marrja e ushqimeve dhe pijeve në vendin tuaj ideal të piknikut nuk mund të ishte më e lehtë falë transportueshmërisë së përshtatshme të Mobicool MT48W. Të gjitha modelet e MT48W kanë dy rrota të forta, një dorezë që tërhiqet, doreza anësore për ngritje dhe mund të funksionojnë duke përdorur baterinë e makinës suaj – duke ju dhënë lirinë të shijoni ushqime dhe pije të freskëta kudo! Ky version i MT48W ka përfitimin shtesë të fuqizimit nga energjia elektrike (230 V AC) në kampingje ose brenda automjetit tuaj. Falë izolimit të tyre tepër të trashë dhe një kase të jashtme të fortë, ftohësi Mobicool MT48W mund të ftohet deri në 16 °C nën temperaturën e ambientit, ndërsa është mjaft i fortë për t’u përdorur jashtë. Dizajni i kapakut të ndarë minimizon humbjen e ajrit të ftohtë, ndërsa ndarja e brendshme e lëvizshme dhe ndarja e kabllove i mbajnë gjërat bukur dhe të organizuara. Eksploroni me liri, me miqtë dhe frigorifer të mjaftueshëm për të gjithë festën!

Informacion shtesë

Grupi

AUTO

Nënkategoria

ELEKTRIKË

Brendi

MOBICOOL