ID: #11731

Polir Ceramic Hybrid 500Ml 53341

19,00
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Falas
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax është një alternativë unike për kursimin e kohës ndaj sistemeve tradicionale të korrigjimit të bojës me shumë faza. Ky produkt është ideal për ata që kërkojnë korrigjim dhe mbrojtje të bojës të gjitha-në-një, por mund të mos ketë kohën e nevojshme për sistemet me shumë faza. Kjo teknologji e re dhe inovative përdor agjentë lustrim preciz në formë trombocite që pastrojnë dhe heqin papërsosmëritë e bojës, si dhe dyllin sintetik dhe polimeret superhidrofobike të injektuar me SiO2 për mbrojtje maksimale, thellësi të ngjyrës, shkëlqim dhe shkëlqim. Përdoreni këtë produkt me dorë ose me makinë për të hequr gërvishtjet e moderuara, oksidimin dhe shenjat e rrotullimit për korrigjim dhe qëndrueshmëri të mahnitshme të bojës në 1 hap.Komponimet tradicionale të fërkimit nuk ofrojnë nivelin e korrigjimit të bojës, përmirësimin e shkëlqimit ose lehtësinë e përdorimit që ofron Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax. Komponimet tradicionale zakonisht përfshijnë mbushës ose agjentë lustrim që mund të dëmtojnë një automjet nëse nuk monitorohen me kujdes gjatë gjithë procesit të detajimit. Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax e bën të lehtë për rishtarët ose profesionistët e detajuar të restaurojnë një automjet me lehtësi.Ky produkt nuk rekomandohet për bojë gome, vinyl ose mat.

Informacion shtesë

Nënkategoria

HOBBY LINE

Grupi

AUTO

Brendi

TURTLE WAX

Ju gjithashtu mund të pëlqeni